Salg af interiør nøje udvalgt til dig.


De ting vi omgiver os med, har indflydelse på energien og stemningen omkring os. Ting vi elsker, gør os glade ligesom ting vi ikke bryder os om, irriterer os. Tingene giver os nemlig noget....... 

Nogle ting som fx en plaid kan give os både følelsen af blødhed hvis stoffet er lækkert blødt, varme hvis det er tykt og farven er varm og omfavnende, og tryghed og omsorg hvis man føler sig skærmet når man sidder under det.

Nogle mennesker oplever at mangle følelsen af grounding i deres liv. De vil kunne føle en større ro ved at omgive sig med ting der ved farve og materiale leder tankerne hen på jord, da det vil give en bedre ro omkring dem. Det kunne fx være jordfarver eller et lækkert lerfad på bordet.

På denne måde er dit interiør ikke blot en del af din indretning, men bidrager også med energier og egenskaber til dig og dit hjem.


Mit udvalg af interiør er håndplukket, og består af ting jeg i mine konsultationer oplever gør en mærkbar forskel. Jeg har fokus på farver, overflader, motiver og hvad tingen vil kunne give fra sig.


I Feng Shui arbejder man med de 5 elementer – ild, vand, jord, metal og træ. Elementer der beskriver forskellige egenskaber, og som også er repræsenteret i husets forskellige områder. Derfor vil du også under hver vare se forskellige ”egenskaber” anført, da du på den måde nemmere kan overskue hvilke ting der ville kunne give dig de forskellige egenskaber og energi.

Klik på billederne for stor størrelse.

Ved interesse for køb kontakt mig på

kontakt@mindfulhome.dk


NYHEDER ER PÅ VEJ


Skal vi mødes på de
sociale medier?

Følg mig på Facebook og Instagram for nyheder,inspiration, fif og facts.

Kontakt

Er du nysgerrig, har du spørgsmål eller har du lyst til at booke en konsultation? Du er meget velkommen til at kontakte mig.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes.
Indhold fra siden må ikke kopieres, bruges på hjemmesider, sociale medier og lignende.