Hjem er stedet hvor vi bare kan ”være”, finde indre ro og kan mærke os selv.
Dét er følelsen af hjem.

Føles dit hjem som "hjem"?


Jeg hedder Susan og jeg er boligstylist samt Intuitiv Feng Shui konsulent. Jeg brænder for at vise dig, hvordan du med få og enkle justeringer i din indretning af dit hjem og dine omgivelser kan ændre på energien og følelsen som du får her.

Et hjem er ikke kun vægge og indretning, men den følelse vi får når vi er i vores hjem. Føles dit hjem som "hjem"? Alt vi omgiver os med er energi, og energien i dit hjem har stor betydning for hvordan det føles og hvordan dit liv former sig.
Jeg kan hjælpe dig med at skabe balance i dit hjem og dit liv.


Jeg har i hele mit liv interesseret mig for indretning, og hvordan forskellige stemninger i hjemmet kan påvirke os. Jeg er opvokset i et hjem hvor min mor var dekoratør, så mit øje for indretning og blikfang blev en naturlig del af mig. Jeg er uddannet boligstylist hos Lundstyle. 


Jeg har arbejdet med mennesker i over 20 år og har en evne til både at se og mærke det menneske jeg står overfor. Min intuition har altid været stræk, men de senere år har jeg fået øjnene op for hvor brugbar den evne er, når det kommer til at guide folk til at komme bedre i balance med deres hjem og deres liv.

I 2021 -2022 har jeg taget uddannelsen til Intuitiv Feng Shui konsulent hos Rebekkah Leve, en uddannelse der fokuserer på en hjertebaseret tilgang til filosofien. De strenge og firkantede ”regler” og teorier er erstattet af en intuitiv tilgang, og der sættes stor fokus på hvad der føles rigtigt.

Skal vi mødes på de
sociale medier?

Følg mig på Facebook og Instagram for nyheder,inspiration, fif og facts.

Kontakt

Er du nysgerrig, har du spørgsmål eller har du lyst til at booke en konsultation? Du er meget velkommen til at kontakte mig.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes.
Indhold fra siden må ikke kopieres, bruges på hjemmesider, sociale medier og lignende.