Jeg tilbyder hjælp til indretning og tilretning af dit hjem så det føles godt og som dit hjem – ligesom det kan støtte dig i ændringer og ønsker til livet.

Verden er kaotisk og vores hjem er vigtigere end aldrig før. Vores hjem er vores ”helle” her skal vi finde ro og næring til livet. Men nogle gange er det svært af skabe balancen i sit hjem. Det ”perfekte hjem” føles uperfekt, og ikke som den trygge base vi drømte om – og det virker måske uoverskueligt hvordan man skal prioritere sin energi på forandringer i hjemmet.

Jeg tilbyder hjælp til boligstyling, indretning og tilretning af dit hjem så det føles godt og som dit hjem – ligesom det kan støtte dig i ændringer og ønsker til livet.

Få det hjem du drømmer om med Intuitiv Feng Shui

”Energy flows where focus goes”


Jeg bruger den intuitive Feng Shui som baggrund for mine konsultationer, men jeg har pillet det mystiske ud af filosofien og arbejder med stemninger, interiør, farver, følelser og hvilken energi du vil få. Og ikke mindst vil jeg arbejde for dig - og med dig, for at skabe dit perfekte hjem.


Energi

Energier kan lyde alternativt og mystisk, men de fleste af os kan godt forholde os til situationer hvor vi forstår det. Det er tydeligt at mærke en dårlig energi hvis man kommer ind i et rum hvor der lige har været et stort skænderi, ligesom energien kan mærkes helt anderledes hvis der har været leg og latter. Følelsen af at der står nogen bag os, kender mange også – vi ved det bare. Sådan er energien omkring os hele tiden – den er ikke mystisk eller hokuspokus – den er en naturlig ting som vi blot sjældent fokuserer på. Vi føler det som regel hvis noget er sådan rigtig godt eller rigtig dårligt – men hvad med alt det midt i mellem? Og hvordan ændre man egentlig en dårlig energi? Det kan jeg hjælpe dig med. Ting vi fokusere på, vil også være det der påvirker vores energi. Ting vi ikke kan lide, der fylder eller bekymre os, vil dræne vores energi - ligesom ting vi er glade for og elsker vil få vores energi til at stige. "Energy flows where focus goes".


Balance

De fleste oplever ro når de færdes i naturen, for i naturen er tingene i balance. Den balance arbejder jeg også med i Intuitiv Feng Shui, for naturens elementer er nogle af grundstenene i et velbalanceret hjem. Jeg arbejder med elementerne ild, vand, træ, jord og metal – elementer som gemmer sig i både farver, materialer og former. Det er altså helt almindeligt interør, blot placeret med omtanke og hjertet. Nogle gange er det meget simpelt, og en omrokering på ting i hjemmet kan skabe balance og den gode følelse. Andre gange skal man måske tilføje nye ting, så som billeder, tekstiler og farver, for at opnå  den balance hjemmet og du mangler.   


Områder i huset - Livsområder

Inden en konsultation vil jeg altid havde forberedt mig, og dannet mig et overblik over  hvordan huset er indrettet og hvordan de 9 forskellige livsområder er fordelt i huset. Områder de fleste i det daglige liv ikke tillægger så meget betydning, men hvor der er stor effekt at hente hvis man fokuserer og arbejder målrettet ud fra hvad de repræsenterer. Livsområderne er Kærlighed/Parforhold, Børn/Kreativitet, Rejser/Venner, Karriere/Livsvej, Visdom/Selvindsigt,  Familie/Helbred, Rigdom/Velstand, Anerkendelse/Berømmelse og Center/Grounding. Har du ønsker til livet, eller udfordringer på nogle områder kan vi arbejde målrettet hen imod dem, ved at tilrette indretningen i de forskellige områder i boligen. 

For ja – det er faktisk muligt at løfte og ændre energien i områder af sit liv hvor man ønsker sig forandringer. Vil man f.eks. gerne have bedre kontakt med sit indre barn – lege og grine mere, og sænke skuldrene og nyde det umiddelbare – så kan man skrue op for energien, harmonien og den gode følelse, i området i hjemmet der repræsenterer Børn/Kreativitet. Indretter man sig foreksempel bevidst ”legende” med pastelfarver, runder former og ting med barnligt udtryk, vil det løfte området og energien det giver dig.
For…. hvad du vander vil blomstre.


Organisering, oprydning og stillingtagen

Jeg fokuser også på hvilke betydning tingene vi omgiver os med, har for os. Vi har en tendens til at omgive os med alt for mange ting, der betød noget godt engang. Men husker vi at forholde os til om tingen stadig fortjener en plads i vores liv og hjem? Ting vi ikke har taget stilling til, giver os en stillestående energi – en energi der i stedet kunne bruges på at blomstre. Jeg arbejder meget med stillingtagen og vejleder gerne i hjælp til organisering og oprydning.


Indre Feng Shui
Hvis du samtidig med ændringerne i dit hjem, også ønsker at bruge den oplagte mulighed for at udvikle dit indre, kan jeg også fokuserer på den indre Feng Shui.
Det er dén udvikling der sker inden i dig, når du begynder at ændre på dit hjem – på den bevidste måde. Med den indre Feng Shui kan du forme dit mindset ligesom du kan formed dit hjem - og det kan for nogen være givende at forholde sig til. 

Jeg vil kun overfladisk komme omkring embet hvis det ikke er et specifikt ønske.  


Nyt interiør
Nogle gange vil det være optimalt at tilføje nye ting for at skabe det ønskede hjem, stemning og udseende - det kan jeg også hjælpe dig med. Da tingene vi omgiver os med betyder meget for vores energi og følelse, har jeg håndplukket ting som jeg oplever har gjort en forskel på mine konsultationer. Jeg sælger ting fra udvalgte firmaer og håndplukkede loppefund – med den helt rigtige patina, symbolik og følelse. Fælles for mit valg af varer er at de alle, kan gøre en stor forskel for indretningen, stemningen og energien i dit hjem. 
Jeg hjælper også gerne med at guide til andre forhandlere, hvor jeg ikke kan hjælpe med det helt rigtige interiør.


Kort og godt

Jeg tilbyder vejledning til justeringer, tilretninger og indretning af dit hjem, så både dit hjem og liv kommer i balance. Jeg arbejder med praktiske løsninger og vejleder ud fra hvad I har i hjemmet, men vil også kunne være behælpelig med nye løsinger og interiør. Vigtigst af alt - jeg ser og mærker dig som menneske og hvad der vil fungerer for dig og dit hjem.  

Skal vi mødes på de
sociale medier?

Følg mig på Facebook og Instagram for nyheder,inspiration, fif og facts.

Kontakt

Er du nysgerrig, har du spørgsmål eller har du lyst til at booke en konsultation? Du er meget velkommen til at kontakte mig.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes.
Indhold fra siden må ikke kopieres, bruges på hjemmesider, sociale medier og lignende.